منبع مسابقه
برای تهیهی منبع دومین مسابقه تدبر؛ زندگی، میتوانید هم نسخهی چاپی و هم نسخهی الکترونیکی کتابهای «تثبیت فرهنگ جهاد علیه کافران: تدبر در سوره مبارکه حضرت محمد (ص)» و «ولایت پذیری در مسیر جهاد علیه کافران: تدبر در سوره مبارکه فتح» و «تثبیت نظام ولایی: تدبر در سوره مبارکه حجرات» را دریافت کنید.
در صورت خرید نسخهی چاپی، کتاب از طریق پست برای شما ارسال خواهد شد و در اسرع وقت به دستتان خواهد رسید.
در صورتی که تمایل به خواندن کتاب بر روی موبایل، تبلت و یا کامپیوتر دارید، میتوانید از لینک خرید نسخهی الکترونیکی، به سایت اپکلیکیشن کتابراه رفته و با عضویت در کتابراه، نسخهی الکترونیکی را دریافت کنید.

تدبر در سوره مبارکه محمد(ص)
کتاب تثبیت فرهنگ جهاد علیه کافران: تدبر در سوره مبارکه حضرت محمد (ص)، اولین جلد از سلسله درس گفتارهای علی صبوحی طسوجی است که روش تدبر در یکی از سورههای قرآن کریم را ارائه میدهد. سورهی محمد، شما را به یک فضای اجتماعی، سیاسی، نظامی و حماسی وارد میکند.
محتوای این کتاب حاصل پنج جلسه سخنرانی ایشان است که در پاییز سال 1393 در هیأت قرآن و عترت ایراد شدهاند. شما با خواندن این کتاب با متنی بسیار روان که ناشی از کتابت یک گفتار است، مواجه خواهید بود و به سهولت و بهدور از مشکلاتی که در مطالعهی کتب علمی و مرجع که تا به حال در زمینه تدبر در سورههای مبارک قرآن کریم تدوین شده است، مفاهیم ناشی از تدبر سورههای قرآن را مییابد. به همین خاطر مجموعه درسگفتارها میتواند در کنار کتب علمی که تاکنون در تدبر سورههای مبارک قرآن توسط مؤسسه تدبر در کلام وحی در این زمینه تدوین شده است، مورد استفاده قرار گیرد و محتوای تدبری را در جامعهی هدف گستردهتری تأمین نماید.
در بخشی از متن کتاب تثبیت فرهنگ جهاد علیه کافران: تدبر در سوره مبارکه حضرت محمد (ص) میخوانیم:
آیات 16 تا 19 از جریانی سخن میگوید که تلاش میکنند این دستور را از مسیر خود خارج کنند و مانع تحقق عملیاتی شدن این دستور شوند. این جریان، متشکل از افراد از درون جامعهی اسلامی است نه از بیرون آن؛ عدهای مسلماننما که تلاش میکنند جهادِ مورد نظر قرآن، محقق نشود. این افراد در این بخش معرفی میشوند و راهبرد آنها هم مطرح میشود.
لینک خرید نسخهی چاپی تدبر در سورهی مبارکهی محمد(ص) (۳۰.۰۰۰ تومان)
لینک خرید نسخهی الکترونیکی تدبر در سورهی مبارکهی محمد(ص) (۶.۹۰۰ تومان)

تدبر در سوره مبارکه فتح
کتاب ولایت پذیری در مسیر جهاد علیه کافران: تدبر در سوره مبارکه فتح، دومین جلد از سلسله درس گفتارهای علی صبوحی طسوجی، روش تدبر در یکی از سورههای مبارکه قرآن کریم را ارائه داده و به مباحثی نظیر مسائل اجتماعی، سیاسی، نظامی و حماسی میپردازد.
محتوای این کتاب حاصل چهار جلسه سخنرانی استاد است که در تابستان سال 1394 در هیئت قرآن و عترت در تهران ایراد شده است. سورهای در جهت صدور فرمان جهاد، نازل شده بود. این سوره، دستور لازم و مبنای آن را بیان کرد و موانع اجرای آن را توضیح داد. همچنین جریان مخالف آن فرمان را که در میان جامعهی اسلامی حضور داشت، معرفی کرد و پاسخ آنها را داد؛ و تمام آنچه را برای بسیج کردن یک جبههی واحد به رهبری رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم لازم بود، مهیّا کرد. لشکر مؤمنان در پی رسول خدا به راه افتاد و در آستانهی ورود به مکه، منتظر صدور فرمان حمله ماند. همهی شرایط گواهی میداد که در صورت آغاز جنگ، مشرکان، که بسیار منفعل شده بودند، قطعاً نابود خواهند شد و پیروزی، قطعی است. اما ناگهان پیامبر فرمود که نمیجنگیم!
در بخشی از متن کتاب ولایتپذیری در مسیر جهاد علیه کافران؛ تدبر در سوره مبارکه فتح میخوانیم:
اسلام دنبال کشور گشایی به نفع یک فرد، یک جریان یا یک گروه و آن هم بیرحمانه و بدون لحاظ مصالح دینی و ایمانی نیست؛ نمونهاش در همینجا؛ اگر چنین چیزی بود، خدا لشکر خود را در اوج اقتدار و قطعیت پیروزی، مجبور به صلح نمیکرد. پس معلوم است آنچه برای اسلام اهمیت دارد، گرایش مردم در سراسر زمین به هدایت و دین حق «بِالهُدَى وَدِینِ الحَقِّ» است. کشور گشایی اسلام، کشور گشایی برای بسط هدایت و توسعهی حق و اعتلای کلمهی حق است؛ اما کشور گشاییهای دیگر چه؟ آیا «بِالحَقِّ» است؟ آیا «بِالهُدَى» است؟ یا بر اساس این است که یک کسی احساس میکند که باید برای همهی زمین حکومت کند؟ آن کس آیا حق حاکمیت دارد؟
لینک خرید نسخهی چاپی تدبر در سورهی مبارکهی فتح (۲۸.۰۰۰ تومان)
لینک خرید نسخهی الکترونیکی تدبر در سورهی مبارکهی فتح (۶.۹۰۰ تومان)

تدبر در سوره مبارکه حجرات
کتاب تثبیت نظام ولایی: تدبر در سوره مبارکه حجرات سومین جلد از سلسله درس گفتارهای علی صبوحی طسوجی است که علاوه بر ارائه تکنیکهای تدبر در یکی از سورههای مبارکه قرآن کریم، شما را به فضای اجتماعی، سیاسی و... حکومتهای بر پایه ولایت میبرد.
محتوای این کتاب حاصل چهار جلسه سخنرانی استاد است که در تابستان و پاییز سال 1392 در هیئت قرآن و عترت در تهران ایراد شده است. سورۀ مبارکۀ حجرات با یک بحران در جامعۀ اسلامی مقابله میکند. بحرانی که نوعاً جامعۀ اسلامی در معرض گرفتاری به آن هست. این بحران سه ضلع دارد: خود را جلوتر از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلّم انداختن، شکل گیری رهبری موازی در جامعه، باز شدن زبان آنهایی که تا به حال جرأت اظهار نظر و ادعا کردن را نداشتهاند، بر اثر متزلزل شدن انسجام جامعه. سورۀ مبارکۀ حجرات با سه قدم اصلاحی، برای هر سه ضلع این بحران، نسخهای ارائه میکند. این سوره، سورهی تثبیت نظام ولایی است و در مقابل بحران نظام ولایی در جامعهی اسلامی قرار دارد.
در بخشی از متن کتاب تثبیت نظام ولایی؛ تدبر در سوره مبارکه حجرات میخوانیم:
"به طور کلی هرکس که هم عرض پیامبر خداوند (ص) ایستاد و شما را دعوت کرد، فاسق است. نباید این سؤال برای ما پیش بیاید که «اگر فاسق نبود، چه کنیم؟» مگر میشود کسی در عرض پیامبر خداوند (ص) حرف بزند و فاسق نباشد؟ اصلاً فاسق بودن او به این دلیل است که حکمی خلاف حکم رسول داده است و میخواهد خلاف نظر رسول اجرای حکم کند و مردم را خلاف نظر ایشان با خودش همراه کرده است و مردم از پیامبر توقع پیدا کردند که نظر آن فرد و طرفداران او را تأیید کند و از آنها تبعیت کند. ما باید فریب رهبریهای موازی را نخوریم.